Game Review

My choice of games

BATTLEFIELD 3

Spelet som liras mest för tillfället är Battlefield 3 för min del. Personligen tycker jag att spelet är grymt hittills. Lite buggigt ibland, men med den grafik som frostbite ger kan man leva med det. Dock så gillar jag inte Origin men det blir väll bättre när det inte är en beta . Steam är enligt mig mycket  bättre. Klassen jag gillar mest att spela med i multiplayer är Engineer. Vilken är din? Adda swedendanny i Battleloggen ifall du vill vara med och lira. Eller ansök till vår Platoon:Team Sweden.

bf3.jpg

Grafiken ger en känslan som man vore på plats i spelet.

 

TRACKMANIA 2 CANYON

Äntligen är Canyon här. Grafiken i spelet är bättre än vad jag trodde. Sättet att bygga banor på är stort sett detsamma, men med lite mer byggdelar. Man kan tex bygga vägar längs bergsväggar bla. Körstilen är helt annorlunda gämnfört med United/Forever. Det är mer drift genom kurvorna nu.  

Left 4 Dead 2

För dig som älskar zombies. Spelet har ju funnits ute en tid, men det är ju helt klart det bästa Co-Op spelet som gjorts.

Tack vare addons som även finns i Alien Swarm tex, så håller spelet sig i liv länge och ger mycket för pengarna.

Jolex in action on a horse^^

Addons hittar du på denna sida: 

Custom Left 4 Dead Maps and Mods

 

 

 

Behöver du hjälp att hitta rätt var du packar upp filerna fråga/leta i forumet.

 

MINECRAFT

Först när jag såg spelet va jag väldigt tveksam till grafiken då den är mycket fyrkantig :P Men med viss övertalning av en medlem så blev det ett köp. Det är ett spel som utvecklas hela tiden. Mer och mer grejor pumpas in. Och det finns många mods man kan leka med. Är det någon som har spelet och vill spela på vår server kontakta SwedenVirre via forumet.

 

ALIEN SWARM

Ett gratisspel på Steam som är mycket bra. Spelets layout är från ovan. Du ska ta dig igenom olika banor och klara olika Achivements  i en grupp på 4 spelare/bottar. Det finns massor av Addons att hämta hem till spelet. Sluta spela det då jag hade tagit alla Achivements.